Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Hebei Moyo Technologies Co. Ltd! Perusahaan ngleksanakake integrasi industri lan perdagangan, lan wis
mrodhuksi jogan SPC wiwit 2014. Iku nyawiji pembangunan, riset, produksi lan dodolan jogan SPC. Pabrik
kalebu area 70.000 meter persegi, kanthi 3 jalur produksi impor asli Jerman kanthi otomatis, kanthi output taunan
regane 3,24 yuta meter persegi. Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 40 negara ing Eropa Timur, Amerika Serikat,
Timur Tengah, Amerika Selatan, lan Asia Tenggara.
Elinga yen operasi manufaktur ditindakake liwat anak perusahaan, Shandong Xinhai New Materials Co. Ltd.
Shandong Xinhai New Materials Co. Ltd minangka anak perusahaan sing tanggung jawab kanggo operasi manufaktur. Hebei Moyo
Technologies Co. Ltd ngawasi manajemen sakabèhé lan arah strategis bisnis kita.

Ing babagan kualitas produk, perusahaan kasebut duwe ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sertifikasi alas FSC, inspeksi konten formaldehida pihak katelu lan sertifikasi liyane. Talenta teknologi dhuwur perusahaan kanthi ketat ngontrol hubungan saka bahan mentah nganti produk rampung, lan entuk produk berkualitas tinggi minangka strategi merek sing unggul.

Perusahaan netepi prinsip "matuhi manajemen kelas kapisan, ngasilake produk kelas kapisan, lan nyedhiyakake layanan kelas siji", netepi dalan sinau, pangembangan lan inovasi, tetep karo tren industri domestik lan manca, tansah terus maju karo pangembangan teknologi internasional, terus nambah kualitas produk, lan nganyari konsep desain. Ngapikake sistem layanan, ngupayakake kesempurnaan lan kesempurnaan.

Perusahaan kasebut fokus ing pangembangan lantai plastik watu China, kanthi visi maju, perspektif global, lan prinsip pelanggan pisanan, kanthi aktif promosi pangembangan industri lantai China, lan nyumbang kekuwatane kanggo revitalisasi nasional China. merek industri.

Wiwit taun 2020, amarga COVID-19, supaya bisa ngladeni pelanggan lan entuk manfaat kanggo pangembangan bisnis, kita uga bisa menehi rekomendasi produsen kredit produk sing gegandhengan karo pelanggan.

Tuladhane:

1. Produsen Skirting

2. Produsen wallboard PVC

3. Pabrik Pagar Bolong

4, Pabrik Mesin Pemotongan Vinyl

Ing wektu sing padha, supaya cocog karo barang sing entheng lan abot, kita uga nyaranake sawetara wallpaper 3D pawon kanggo pelanggan, amarga lantai banget abot, sing bakal nyebabake akeh sampah papan ing wadhah kasebut. Yen bisa dikirim nganggo wallpaper 3D, bisa nggunakake ruang wadhah kanthi efektif lan ngirit biaya.

Welcome pelanggan saka kabeh negara ing donya kanggo rembugan bisnis. Kita bakal nggunakake sikap kerja sing paling intim, efisien lan cukup kanggo mbantu para pelanggan kanthi aktif ngembangake lan ngembangake bisnis kanggo mesthekake maksimal keuntungan pelanggan.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita