4.5mm non-slip klik lantai vinyl

Katrangan singkat:

Lantai vinyl mewah inti kaku, uga dikenal minangka lantai SPC, minangka pilihan lantai vinyl anti banyu sing paling tahan lama ing pasar. Sampeyan ngerti carane vinyl duwe reputasi fleksibel lan kurang ...

Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Lantai vinyl kemewahan inti kaku, uga dikenal minangka lantai SPC, minangka pilihan lantai vinyl anti banyu sing paling tahan lama ing pasar.

Sampeyan ngerti carane vinyl duwe reputasi fleksibel lan kurang kuat tinimbang kayu tradisional utawa laminasi? Ya, vinyl WPC cukup kuat, nanging lantai vinyl mewah inti SPC kaya ngadeg ing beton.
Lantai sing cilik lan lancip iki bisa uga katon ora akeh, nanging minangka sing paling angel, sing dirancang khusus kanggo nahan panggunaan lan penyalahgunaan lingkungan komersial.
Kaya WPC, lantai vinyl inti kaku SPC minangka ndhuwur baris kanggo ora mung fungsi nanging uga katon. Kanthi vinyl inti kaku, sampeyan bakal weruh kabeh monjo kayu lan watu-katon tren lan werna ing ayu, mestekake planks lan kothak.

SPC lantai vinyl mewah inti kaku biasane dumadi saka 4 lapisan.*
Bisa beda-beda antarane manufaktur.
Backing Layer: Iki minangka tulang punggung papan sampeyan.
SPC Core: Iki minangka daya tarik utama! SPC jogan ngandhut ngalangi, inti WPC anti banyu. Ora bakal ripple, swell utawa kupas ora preduli akeh cairan sampeyan tundhuk. Inti iki ultra-padhet tanpa agen foaming kaya sampeyan bakal nemokake ing lantai WPC tradisional. Iku menehi sampeyan rada kurang resilience underfoot, nanging ndadekake jogan superhero ing departemen kekiatan.
Lapisan Vinyl Dicetak: Iki ngendi sampeyan entuk gambar foto sing apik banget sing ndadekake vinyl katon (meh) padha karo bahan alami kaya watu lan kayu. Asring, lantai vinyl mewah inti kaku minangka vinyl kualitas paling dhuwur ing pasar. Iki tegese sampeyan entuk tampilan sing paling realistis yen wong bakal sumpah minangka kayu / watu sing nyata!
Wear Layer: Kaya karo vinyl tradisional, lapisan nyandhang kaya pengawal sampeyan; mbantu nglindhungi lantai saka dents, goresan, etc. Sing luwih kenthel lapisan nyandhang, buffer bodyguard Panjenengan. Lantai SPC dikenal kanthi lapisan busana sing apik, sing menehi perlindungan luwih akeh. Nalika katon ing lantai vinyl, iku mung minangka (yen ora luwih) penting kanggo katon ing nyandhang kekandelan lapisan minangka kekandelan plank.

produk SPC Klik Flooring
kekandelan 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, selaras
Wearlayer 0,1 / 0,15 / 0,3 / 0,5 / 0,7 MM
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
ukuran: 7 "* 48", 6 "* 36", 9" * 60", 12 * 12 * 12 * 24,24 * 24, disesuaikan
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Tekstur Gandum Kayu / Gandum Marmer / Gandum Karpet
lumahing Embossor Cahya, Embossor Jero, Goresan Tangan, Polos, Dampak.
Garansi Residential 20 Taun, Komersial 15 Taun
Sistem kunci Uniclick
Piece: Microbevel
werna-werna Luwih saka 3 atus .pls takon kita yen sampeyan pengin ndeleng liyane .

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita