Telung poin lantai, pitung titik instalasi, umume wong ora nggatekake rincian instalasi lantai iki!

Wis mesthi ana ujar ing industri jubin manawa jubin kayu minangka "lantai telung titik lan instalasi pitung titik", yaiku manawa instalasi sing apik utawa ora nemtokake 70% kualitas lantai. Panganggone lantai sing ora nyenengake umume disebabake dening paving lantai sing ora bener.

Mula, kanggo nggawe jubin anyar, ora mung amarga kualitas lan kualitas lantai, nanging uga kanggo instalasi sing bener lan perawatan sing tliti. Dina iki kita bakal mriksa rincian babagan lantai ing lantai!

Preparasi paving kudu ana ing panggonane

Pemriksaan lingkungan paving sing komprehensif sadurunge mbukak minangka kunci, sing dadi link penting kanggo njamin kualitas paving.

Cepet-cepet ora cukup. Lantai dilebokake tanpa pengawasan lingkungan sing komprehensif, sing rentan karo masalah kualitas. Sadurunge mbukak, tindakake 7 poin kasebut lan wiwiti paving.

Kaping pisanan, ngukur isi banyu ing lemah

Gunakake meteran isi lembab kanggo ngukur isi lembab ing lemah, standar lemah umume <20%, lan standar panas bumi yaiku <10%.

Kandhungan banyu ing lantai aspal banget, lan jubin nyerep banyu lan mundhak, sing gampang nyebabake masalah kayata lengkungan, drum, lan swara. Dehumidifikasi perlu ing wektu iki kanggo ngindhari masalah ing panggunaan sabanjure.

Kapindho, saliyane jubin SPC, jubin kayu kudu dicenthang rayap

Dusun semut tanggul sewu mil ambruk, lan rayap ana bebaya gedhe. Priksa lan pencegahan kudu rampung sadurunge dipasang, yen ora bakal kasep nalika ditemokake.

Katelu, priksa rata-rata lemah

Yen rata lemah ora cocog karo standar, gampang nyebabake masalah kayata chipping edge, warping, arching, lan noise. Kerja leveling kudu rampung sadurunge mbukak.

Umume kita nggunakake penguasa condong rong meter kanggo pangukuran karpet. Yen ana celah sing luwih gedhe saka 3 mm utawa malah 5 mm ing sangisore penguasa, tegese lemah ora rata lan wis ngluwihi persyaratan paving jubin kayu.

Kaping papat, priksa manawa lemah iki padhet

Yen lemah ora kuwat, sampeyan bisa ngetokake awu kanthi sikil. Iki sing asring kita ucapake. Fenomena kasebut banget ngganggu ngresiki sawise nginstal lantai. Ora preduli carane ngresiki sudhut, sampeyan bakal tetep bledug ing jubin.

Wong sing mlaku ing jubin menehi tekanan lan nyebabake kabeh awu metu saka sendhi lan pojokan. Iki disebabake dening pangolahan akar rumput sing ora cukup nalika lemah dibentuk.

Yen ana rongga utawa fenomena peeling, sampeyan kudu ngobati lemah maneh, yen ora bakal gampang nyebabake umur layanan ing lantai.

Kalima, aja nganti operasi campuran

Proses paving lantai kudu ditindakake sawise rampung lan nampa proyek sing ndhelik ing ngisor iki, proyek langit-langit, proyek tembok, lan proyek banyu lan listrik. Yen operasi silang gampang nyebabake kerusakan ing lantai, yen proyek tembok durung rampung, kerikil sing tiba bakal nyebabake bledug lan goresan. Masalah kayata rusak ing lantai, lan masalah kayata cat cipratan lan lapisan ing jubin lan ngrusak estetika lantai.

Kajaba iku, yen ana masalah ing karya campuran, tanggung jawab sing ora jelas uga bakal mengaruhi perlindungan hak.

Kaping enem, konsultasi teknik rekayasa lan tandha

Sadurunge miwiti konstruksi, pamilik kudu nuduhake lokasi proyek sing didhelikake lan nggawe tandha penting supaya ora rusak pipa banyu sing dipasang, pipa udara, saluran listrik lan jalur komunikasi sajrone konstruksi, lan supaya ora ana kerusakan sekunder ing dekorasi kasebut.

Kaping pitu, manawa langkah-langkah anti banyu wis ana (jubin SPC ora prelu mriksa langkah-langkah anti banyu)

Jogan wedi karo banyu. Sawise banyu nyerang, bakal ana masalah kayata blaming, degumming lan deformasi, dadi ora bisa digunakake. Mula, sampeyan kudu mriksa langkah-langkah anti banyu sadurunge mbukak lan apa ana kebocoran banyu ing omah kasebut. Yen ana kahanan kaya ngono, kudu diobati sadurunge dilebokake ing jubin.

Kawolu, dekorasi minangka acara utama. Ngilangi sethithik bisa gampang nyebabake acara utama. Yen kabeh wong tuku jogan sing apik lan ngenteni dipasang, aja lali gaweyan pambuka. Preparasi awal wis rampung kanthi apik lan omah wis kepenak.

Toko lantai biasa duwe master instalasi dhewe, sing bakal melu pelatihan sadurunge melu kerja, mula prekara iki bisa dihindari.

Yen sampeyan dhewe tuku lantai lan nyewa installer kanthi kapisah, mula sampeyan kudu ngelingi poin kasebut, lan kudu ngati-ati sadurunge supaya ora ana alangan ~


Wektu kiriman: Jul-13-2021