Apa sampeyan ngerti kabeh jinis lantai?

Lantai minangka bahan lantai sing ora gampang nggawe kesalahan lan desain, lan uga ana macem-macem pilihan bahan lantai, mula dina iki aku bakal ngerti apa jinis lantai sing kasedhiya.

Artikel iki biasane nganalisa papat lantai utama:

Lantai Kayu Rekayasa (parket)

Lantai Kayu Solid

Laminate Flooring (Laminate Flooring)

Lantai Vinil

Siji Lantai Kayu Dirancang (Lantai komposit kayu solid)

Jinis lantai kayu solid, biasane kasusun saka sawetara lapisan papan (lapisan tahan aus, lapisan dekoratif, lapisan substrat kanthi kapadhetan, lapisan keseimbangan). Sanajan komponen utamane yaiku kayu, luwih stabil tinimbang jubin kayu padhet: amarga lantai komposit kayu padat wis diolah khusus, ora duwe masalah gampang deformasi kaya jubin kayu solid tradisional. Yen dibandhingake karo lantai kayu solid tradisional, jubin komposit kayu solid luwih tipis lan luwih angel, nanging transfer panas sing apik lan luwih gampang dikelola.

kauntungan:

① Tahan nyandhang lan kompresif ② Proses instalasi sing gampang ③ pola Pira ④ Gampang dirawat

Kerugian:

①Boten dienggo ②Luwih angel, dadi sikil krasa saya parah. ③ Sawetara lantai bakal nggunakake lem formaldehida, mula ana masalah emisi formaldehida. Nalika milih, sampeyan kudu ndeleng koefisien emisi formaldehida. Urip: 25-40 taun (yen dirawat kanthi becik, bisa digunakake luwih suwe)

loro. Lantai Kayu Solid

Lantai kayu solid, saka jenenge, ora angel mikir yen jubin digawe saka kayu, mula bakal luwih ramah lingkungan lan alami. Nanging, amarga sifat alami saka kayu, jubin sing digawe bakal luwih gampang deformasi lan ora tahan banyu. Sanajan umume wong mikir manawa jubin kayu solid bakal luwih maju, kekurangane ora bisa diabaikan.

kauntungan:

① Rasane alus, lan krasa sikil bakal disenengi umume wong ing kabeh jubin. ② Amarga ora ana pola sing tetep, kabeh jubin homogen lan tuntas, mula jubin kayu sing padhet bisa "dianyarake" kanthi polesan.

Kerugian:

①Iso gampang digeret problem Masalah deformasi sing disebabake ekspansi termal lan kontraksi uga luwih serius otOra anti banyu ④ Masalah moth lan rayap requirementsSyarat pangopènan sing dhuwur

Umur umure: 70 taun-100 taun

telu Laminate Flooring (Laminate Flooring)

Lantai digawe saka kayu padhet sing pecah, diproses dadi serat kayu, lan banjur ditekan ing kayu kanthi suhu dhuwur minangka bahan dasar, banjur ditutupi lapisan dekoratif, lapisan tahan lembab, lan liya-liyane. Umume wis umum ing pasar. Amarga murah lan ora mbutuhake perawatan akeh banget, mula bakal digunakake ing omah utawa kantor kanthi pelanggan sing pengin kinerja larang.

kauntungan:

①Instensif hard Kekerasan dhuwur lan resistensi abrasi sing kuat patterns Macem-macem pola ④ Stabilitas instalasi sing apik, ora usah kakehan perhatian ing perawatan ⑤ Pancen gampang diurus, jubin lan jubin ora bakal ndhelikake rereget lan rereget.

Kerugian:

① Bakal ana masalah kayata perang sawise blister foot Sikil krasa abot quality Kualitase ora rata, angel golek lantai sing bermutu f Yen proses ukurane cukup kasar utawa jumlah lem cukup gedhe, bakal ana lingkungan sing luwih serius masalah

papat. Lantai Vinil (lantai plastik)

Jinis lantai sing wis suwe saya maju sajrone sepuluh taun kepungkur. Akeh wong sing ora ngerti babagan jogan kaya iki. Nalika nerangake lantai vinil, dheweke bakal nggandhengake karo kulit lantai, landasan pacu plastik, lsp. Ora mung kuwatir karo masalah perlindungan lingkungan, nanging uga kanthi ora sengaja rumangsa bisa duwe rasa sing abot. .

Nanging nyatane, bahan utama ing jubin plastik yaiku polivinil klorida, bahan sing wis digunakake banget sajrone urip kita. Contone, umume peralatan medis nggunakake polivinil klorida.

Lantai plastik, uga dikenal minangka lantai PVC, kira-kira dipérang dadi Lantai Vinil Tradisional (jubin plastik tradisional) lan Lantai Vinil Inti Kaku (jubin plastik inti keras), lan jubin plastik inti hard dipérang dadi WPC (jubin plastik kayu) lan SPC ( lantai plastik watu). Lantai) rong jinis, lan saka rong jinis kasebut, kaloro ing babagan perlindungan lingkungan lan kualitas, SPC luwih apik:

Kaluwihan:

① Tahan nyerang lan kompresif -Slass-proof ardFlame tahan ④Waterproof lan anti-lembab ulation Isolasi swara (panyerepan swara 20dB) ⑥ Pangopènan sing gampang lan perawatan sing gampang ⑦Panasan konduksi lan anget

Kerugian:

① Wedi digaruk alat sing landhep resistance resistensi reregedan ③ Yen dibandhingake karo jinis jogan liyane, pola kasebut cukup gampang

Ing ndhuwur minangka jinis lantai sing umum ing pasar. Nyatane, meh ora bisa nemokake lantai kanthi rega murah lan kualitas apik, ora mung umur dawa, nanging uga ora bisa dirawat. Sampeyan bisa ngerti saben lantai miturut acara kasebut. Karakteristik lantai: proses instalasi, faktor lingkungan, anti banyu utawa tahan lembab, lsp. Adhedhasar kabeh informasi ing ndhuwur, aku yakin bisa menehi rekomendasi lantai sing cocog kanggo kabeh wong.


Wektu kiriman: Jul-13-2021