Laminate Floor Kanggo Wholesales lan seri normal

Katrangan singkat:

Ukuran: 1218x240mm, 1218x198mm
1210x400mm, 1217x196mm
808x149mm, 1218x128mm
Kekandelan: 7mm 8mm 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran: 1218x240mm, 1218x198mm
1210x400mm, 1217x196mm
808x149mm, 1218x128mm
Kekandelan: 7mm 8mm 10mm 10.5mm 12mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lumahing Kayu-gandum Embossed
Kelas Abrasi : ac1 / ac2 / ac3 / ac4
Inti Jenis Hdf
Fitur Produk: Plank Wide
Instalasi: Klik Bareng - Underlay Dilampirake
Garansi Komersial: Cahya 3 Taun

Garansi Residen: 20 Taun
Atribut eko
Tsca Judhul Vi Cocog
Ca bagean 01350 sing tundhuk
Greenguard Emas Disertifikasi
Pola Baleni: 12 Kanthi Rotasi Papan

keting
dsa

Katrangan Produk

jubin laminate minangka bahan jubin komposit. Iki kasusun saka pirang-pirang lapisan, udakara udakara 50 taun, lan dirancang kanggo nambah gaya lan nilai ing omah sampeyan sanajan ora kuwat nyandhang. Paling asring, dirancang supaya katon kaya kayu (nanging ora mesthi).

Nanging iku mung pucuk gunung es. Saiki, ana macem-macem jinis lantai laminasi - saben duwe pro lan kontra sing unik. Lan nalika asring dipateni amarga rega sing murah banget lan katon sadurunge gaweyan (xoxo taun 1980-an), jubin laminate pancen katon dhewe minangka jinis jogan sing kuat, menarik, ekonomis, lan ora sithik.

Ing ngisor iki, kita bakal menehi 411 kabeh laminasi. Kita bakal ngomong babagan apa sing digawe saka laminate, rega jubin laminate, daya tahane, ing endi sampeyan bisa nginstal, cara nginstal, lan uga sawetara pro lan kontra.

Apa Lantai Laminate Digawe saka ?

Umumé, jubin laminate kasusun saka telung lapisan. Saka ngisor, yaiku:

Lapisan inti utawa lapisan dasar kayu lapis utawa papan serat kepadatan tinggi kanggo menehi kekuatan materi lan stabilitas. Basis iki padha karo sing digunakake ing pirang-pirang produk lantai kayu rekayasa sing paling apik.

Lapisan gambar kanthi resolusi dhuwur lan realistis. Maneh, lapisan gambar iki biasane nirokake kayu — nanging sampeyan bisa nemokake tampilan watu lan uga tampilan logam.

Lapisan nyandhang protèktif kanggo nyedhiyani atose lan proteksi. Lapisan iki angel banget, nggawe laminasi minangka salah sawijining pilihan lantai sing paling awet.

Ngendi Sampeyan Bisa Nginstal Laminate Laminate?

Laminate cocog kanggo lorong, dalan mlebu, kamar panedhaan, lan ruang tamu (amarga lapisan ageman sing paling awet tegese bisa tahan lalu lintas sikil lan goresan). Nanging visual sing apik banget uga cocog banget kanggo kamar turu, kamar kulawarga, lan uga pawon ing sawetara kasus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita