lantai laminasi kanggo warna parket

Katrangan singkat:

Ukuran: 806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm, 1220x301mm

Kekandelan: 10mm 10.5mm 12mm

Ukuran: 806X403mm, 1214x296mm

1214x406mm, 1220x301mm

Kekandelan: 10mm 10.5mm 12mm


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Ljubin aminat (uga diarani jubin kayu ngambang ing Amerika Serikat) minangka produk jubin sintetis multi-lapisan sing digabung karo proses laminasi. Laminate flooring simulasi kayu (utawa kadang watu) kanthi lapisan applique fotografi ing sangisore lapisan pelindung sing bening. Lapisan inti batin biasane digawe saka resin melamin lan bahan papan serat. Ana Standar Eropa Nomer EN 13329: 2000 sing nemtokake syarat lantai lan laminasi sing nutupi syarat lan metode uji coba.

Laminate flooring tansaya misuwur, bisa uga amarga luwih gampang dipasang lan dikelola tinimbang lumahing sing luwih tradisional kayata jubin kayu atos. Sampeyan uga bisa duwe kaunggulan luwih murah lan ora mbutuhake katrampilan sing luwih murah kanggo nginstal tinimbang bahan jubin alternatif. Cukup awet, higienis (sawetara merek ngemot resin antimikroba), lan gampang dijaga.

Laminasi lamina gampang dipasang kanggo sing duwe omah DIY. Laminasi jubin rangkep minangka pirang-pirang papan lidah lan alur, sing bisa diklik siji liyane. Kadhangkala cadangan lem diwenehake supaya gampang dipasang. Laminasi laminasi sing dipasang biasane "ngambang" ing ngisor lantai ing ndhuwur lapisan umpluk / film, sing nyedhiyakake sifat kelembapan lan nyuda swara. Kesenjangan cilik (1-10 milimeter (0,039-0,394 ing)) dibutuhake ing antarane jubin lan obyek sing ora bisa dipindhah kayata tembok, iki ngidini jogan bisa nambah tanpa alangan. Baseboard (papan skirting) bisa dicopot banjur dipasang maneh sawise dilebokake jubin rampung kanggo ngrampungake, utawa baseboard bisa ditinggalake kanthi jubin sing dipasang, banjur trims manik-manik cilik kayata cetakan sepatu utawa kuartal sing luwih gedhe -cetakan cetakan bisa dipasang ing sisih ngisor baseboard. Kethokan gergaji ing papan biasane dibutuhake ing pinggir lan ngubengi lemari lan lawang, nanging pemasang profesional biasane nggunakake gergaji lawang jamban lawang kanggo ngethok papan kanthi dhuwur sing ngidini jubin mlebu ing jamban lawang lan casing kanggo tampilan sing luwih resik .

Instalasi sing ora bener bisa nyebabake pucuk, ing papan sing jejer mbentuk bentuk V saka jubin, utawa kesenjangan, ing endi loro papan jejer dipisahake.

Penting kanggo njaga laminate tetep resik, amarga partikel bledug, rereget, lan pasir bisa ngoregake lumahing wektu ing wilayah sing akeh lalu lintas. Sampeyan uga penting supaya laminate tetep garing, amarga banyu / kelembapan bisa nyebabake plengkak, warp, lan liya-liyane, sanajan sawetara merek dilengkapi lapisan tahan banyu. Tumpahan banyu ora dadi masalah yen cepet disapu, lan ora diidini lungguh suwene wektu sing suwe.

Bantalan sing dirasakake asring dipasang ing sikil perabotan ing jubin laminasi kanggo nyegah ngeruk.

Jubin laminasi glueless sing ngisor ora suwe saya beda, nggawe kesenjangan ing antarane papan. Penting "nutul" papan bali kanthi nggunakake alat sing cocog amarga kesenjangan bisa dielingi supaya rereget ora bisa ngisi kesenjangan, saengga luwih angel dilebokake.

Laminasi laminasi sing tanpa lem nggunakake mekanisme gabung sing nyepetake papan ing ketegangan sing terus-terusan sing nyegah rereget mlebu sendhi lan ora perlu "nutul" sacara periodik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita