Babagan Kita

134903188

TAB Lantai dununge ana ing Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China, ing bunder pangembangan ekonomi Beijing-Tianjin-Hebei, jejer karo Expressway Beijing-Guangzhou, Pelabuhan Tianjin, lan Bandara Shijiazhuang. Posisi geografis luwih unggul lan transportasi trep banget.

Perusahaan ngetrapake integrasi industri lan perdagangan, lan wis ngasilake jubin SPC wiwit 2014. Iki nggabungake pangembangan, riset, produksi lan penjualan jubin SPC. Pabrik kasebut jembaré 70.000 meter persegi, kanthi 3 lini produksi impor asli Jerman kanthi otomatis, kanthi nilai output taunan 3,24 yuta meter persegi. Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 40 negara ing Eropa Wétan, Amerika Serikat, Timur Tengah, Amerika Selatan, lan Asia Tenggara.

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG
235 (1)

Ing babagan kualitas produk, perusahaan duwe ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sertifikasi alas FSC, inspeksi pihak formaldehida lan sertifikasi liyane saka pihak katelu. Bakat teknologi tinggi perusahaan ketat ngontrol hubungan saka bahan baku menyang produk jadi, lan entuk produk berkualitas tinggi minangka strategi merek utama, Ngleksanakake.

Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip "mematuhi manajemen kelas kapisan, ngasilake produk kelas siji, lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan", mematuhi dalan pembelajaran, pengembangan lan inovasi, tetep mengikuti tren industri domestik lan manca negara, selaras karo pangembangan teknologi internasional, terus ningkatake kualitas produk, lan nganyari konsep desain. Nambah sistem layanan, usaha supaya sampurna lan sampurna.

Perusahaan fokus ing pangembangan jubin plastik watu China, kanthi visi sing katon maju, perspektif global, lan prinsip pelanggan luwih dhisik, kanthi aktif ningkatake pangembangan industri lantai China, lan menehi kekuwatan dhewe kanggo revitalisasi nasional China. merek industri.

Wiwit taun 2020, amarga COVID-19, supaya bisa ngladeni pelanggan kanthi luwih apik lan entuk bathi bisnis, kita uga bisa menehi rekomendasi pabrikan kredit produk sing gegandhengan karo pelanggan.

Contone:

1. Pabrik skirting

2. Pabrik tembok PVC

3. Pabrik Pagar bolong

4, Pabrik Mesin Nglereni Vinil

Sanalika, kanggo cocog barang sing entheng lan abot, disaranake uga wallpaper 3D pawon menyang pelanggan, amarga jubinane abot banget, sing bakal nyebabake sampah ing wadhah kasebut. Yen bisa dikirim nganggo wallpaper 3D, bisa nggunakake ruang kontainer kanthi efektif lan ngirit biaya.

Sambutan pelanggan saka kabeh negara ing jagad iki kanggo negosiasi bisnis. Kita bakal nggunakake sikap kerja sing paling raket, efisien lan cukup kanggo nulungi para pelanggan kanthi aktif ngembangake lan ngembangake bisnise kanggo maksimal supaya mupangat para pelanggan.