Lantai vinil klik non-slip 4.5mm Spc-2

Katrangan singkat:

Lantai vinil mewah inti kaku, uga dikenal minangka jubin SPC, minangka pilihan lantai vinil anti banyu tahan lama sing ana ing pasar. Sampeyan ngerti kepiye vinil duwe reputasi fleksibel lan kurang ...

Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Lantai vinil mewah inti kaku, uga dikenal minangka jubin SPC, minangka pilihan lantai vinil anti banyu tahan lama sing ana ing pasar.

Sampeyan ngerti kepriye vinil duwe reputasi fleksibel lan kurang kuat tinimbang kayu tradisional utawa lamina? Vinil WPC pancen apik banget, nanging jubin spa mewah inti SPC kaku kaya ngadeg ing beton.
Lantai cilik lancip iki bisa uga katon ora pati penting, nanging paling angel, dirancang khusus kanggo nahan panggunaan lan penyalahgunaan lingkungan komersial.
Kaya WPC, jubin vinil inti SPC kaku minangka ndhuwur amarga ora mung fungsionalitas nanging uga katon. Kanthi vinil inti sing kaku, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh tren lan warna sing paling apik saka kayu lan watu kanthi apik lan papan sing apik banget.

Lantai vinyl mewah inti kaku SPC biasane kalebu 4 lapisan. *
Bisa beda-beda ing antarane pabrikan.
Layer Backing: Iki minangka balung mburi plank sampeyan.
SPC Core: Iki minangka daya tarik utama! Lantai SPC ngemot inti WPC sing tahan banyu. Ora bakal ripple, swell utawa peel preduli cairan sampeyan tundhuk. Inti iki ultra-padhet tanpa agen busa kaya sing bakal ditemokake ing jubin WPC tradisional. Sampeyan bisa menehi ketahanan sing kurang sithik, nanging nggawe jubin superhero ing departemen daya tahan.
Lapisan Vinil Dicetak: Ing kene sampeyan entuk gambar foto sing apik banget sing nggawe vinil katon (meh) padha karo bahan alami kayata watu lan kayu. Seringkali, lantai vinil mewah inti kaku minangka vinil kualitas paling dhuwur ing pasar. Iki tegese sampeyan entuk tampilan sing paling nyata yen wong bakal sumpah kayu / watu asli!
Nyandhang Lapisan: Kaya karo vinil tradisional, lapisan nyandhang kaya pengawal sampeyan; mbantu nglindhungi jubin saka lekukan, goresan, lsp. Lapisan sing luwih kenthel, buffer pengawal sampeyan. Lantai SPC misuwur amarga duwe buff, lapisan sandhangan daging sapi sing luwih aman. Yen sampeyan ndeleng jubin vinil, iku padha (yen ora luwih) penting kanggo ndeleng kekandelan lapisan nganggo kekandelan plank.

Produk SPC Klik Lantai
Kandel 3,5mm, 4.0 mm, 4,5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0mm, disesuaikan
Penganggo Wear  0,1 / 0,15 / 0,3 / 0,5 / 0,7MM
Underlayment  EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Ukuran: 7 "* 48 '', 6" * 36 '', 9 '' * 60 '', 12 * 12 * 12 * 24,24 * 24, disesuaikan
Underlayment EVA / IXPE 1.0 / 1.5MM / 2.0MM
Tekstur Gandum / Gandum Marmer / Gandum Karpet
Lumahing Embossor Cahya, Embossor Jero, Gores Tangan, Plain, Pengaruh.
Garansi 20 Taun Warga, Komersial 15 Taun
Sistem kunci Uniclick
Ege: Microbvel
Werna Luwih saka 3 atus taun .pls takon yen sampeyan pengin ndeleng liyane.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita