Sugeng rawuh ing Flooring Tab

Minangka rega deco teras teras global sing paling dhuwur, kita nawakake produk sing paling apik.

Napa Pilih Kita

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan adol jubin wpc murah ing ruangan grosir, supaya pamuji pelanggan.

  • Products are exported to more than 40 countries in Eastern Europe, the United States, the Middle East, South America, and Southeast Asia.

    Sales Produk

    Produk diekspor menyang luwih saka 40 negara ing Eropa Wétan, Amerika Serikat, Timur Tengah, Amerika Selatan, lan Asia Tenggara.

  • The company's high-tech talents strictly control the relationship from raw materials to finished products, and realize the brand strategy based on high-quality products.

    Kekuwatan Kita

    Bakat teknologi tinggi perusahaan ketat ngontrol hubungan saka bahan baku menyang produk jadi, lan nyadari strategi merek adhedhasar produk bermutu.

  • In terms of product quality, the company has ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, FSC forest certification, third-party inspection of formaldehyde content and other certifications.

    Sertifikat Produk

    Ing babagan kualitas produk, perusahaan duwe ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, sertifikasi alas FSC, inspeksi pihak formaldehida lan sertifikasi liyane saka pihak katelu.

Kondhang

Produk kita

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis babagan produk komposit, lan adol jubin wpc murah ing ruangan grosir, supaya pamuji pelanggan.

Tindakake selaras karo pangembangan teknologi internasional, terus ningkatake kualitas produk, lan nganyari konsep desain.

sopo awake dhewe

Lantai TAB dununge ing Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China, ing bunder pangembangan ekonomi Beijing-Tianjin-Hebei, jejer karo Expressway Beijing-Guangzhou, Pelabuhan Tianjin, lan Bandara Shijiazhuang. Posisi geografis luwih unggul lan transportasi trep banget. Perusahaan iki fokus ing pangembangan lantai plastik watu China, kanthi visi sing katon maju, perspektif global, lan prinsip pelanggan luwih dhisik…

  • gc
  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand06